İçinizi Isıtacak Modeller

Yeni sezonun tunik modelleri de sonbahar-kış aylarını dört gözle bekliyor. Tunik kombinasyonları yılın zamanına göre değiştiğinden, gündemde farklı seçenekler var. Tunik formaları soğuk havalarda en çok tercih edilen modeller arasındadır. Yaz aylarının ince ve ferah kumaşlarından farklı olarak, kış tunik modelleri daha kalın kumaşlardan ve daha gizli kesimlerle yapılır. Tunik formalarda olduğu gibi, tunik kazak çeşitleri soğuk havalarda sıkı formlara ve sıcak yapıya bağlı olarak ısınır. Kazak-tunik modelleri, hareketleri engellemeyen rahat bir kesim nedeniyle de çok takdir edilmektedir. Triko modelleri, sonbahar-kış modasına hakim olan koyu ve pastel tonlarda yapılır ve daha basit bir desenle ayırt edilir.

 

kadın tunik

Kış tunikleri arasında şirket ayrıca pamuklu veya yünlü kumaşlar ve iç çamaşırı olarak kullanılan seçenekler de sunuyor. Paltolar, pelerinler ve paltolarla kullanılan iç çamaşırı modelleri, sokak kıyafetlerinde akılda kalıcı tunik benzeri kombinasyonlar yapma fırsatı sunuyor. Vücudu çok soğuk havalarda bile diğer kış kıyafetleriyle uyum içinde ısıtan modeller, estetik ve işlevsellik açısından mükemmel bir seçim yaratır. Sonbahar-kış kombinasyonlarında özel bir yer tunikler ve pantolonlar tarafından işgal edilir.

 

tunik modelleri

Çok kısa ve rahat modelleri tercih edenlerin yanı sıra ayak bileğine kadar uzanan gevşek ve rahat modelleri tercih edenler olabilir. Sonbahar-kış sezonunda tuniği birleştirmek isteyenler, gevşek bir modeli dar pantolonlarla birleştirerek daha zarif ve ince görünebilirler. Büyük gövdeli kadınlar koyu renk kombinasyonlarıyla daha zarif bir görünüm elde ederken, yalın gövdeli kadınlar gevşek ve açık renkli ürünlerle rahat ve şık görünebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tunik

Jartiyer Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Farklı Tunik Modelleri