Jartiyer Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Jartiyer nedir? Nasıl kullanılır?

Genellikle düğün takımlarıyla satılan ve iç çamaşırı olarak kabul edilen jartiyerler, çorapların bel ve kalçalara bağlanmasına izin veren aksesuarlara dönüşen elastik bağlardır. Gelecekteki gelinlere daha fazla satılan jartiyerler, gelecekteki gelinler için daha çok tercih edilir, çünkü sadece gelinlik ile giyilebilecek iç çamaşırı olarak algılanırlar.

Jartiyerlerin ortaya çıkma hikayeleri de 20. yüzyıla dayanıyor. Bugün seksi bir kadın aksesuarı olarak kabul ediliyor.

jartiyer çorap


Jartiyerler, kadının belini ve kalçalarını saran ve bacağına sıkı bir görünüm veren kumaş bantlardır. Bu çorapların bacakların bükülmesini ve kaymasını önlemek için beline bağlı elastik bantlara sahip olması, kadınları büyük işkencelerden kurtarır. Jartiyerler iki parçadan oluşur. Bunlardan biri çoraplar, diğeri çorapların kaymadığından emin olan kısımdır.

Jartiyerlere gelince, kadınlar genellikle dantel iç çamaşırını düşünür. Aslında jartiyer iç çamaşırı değildir. Sadece iç çamaşırı satan mağazalarda bir iç çamaşırı seti olarak hazırlandığından, aslında bir iç çamaşırı setinin bir parçası olduğu için, jartiyerli bir sutyen seti gibi. Jartiyerler cinselliğin çok gösterişli bir ifadesi olarak algılanır. Ve akşam elbiseleri için kolayca kullanılabilir.

İç çamaşırlı bir jartiyer olarak bilinen şeyi satın almak istemiyorsanız, jartiyeri başka bir iç çamaşırla birleştirebilirsiniz. Kesinlikle, şekil türünüze göre bir jartiyer seçmek sizin çıkarınızdadır. Şekil türünüze uymayan modeller vücudunuzu mahvedebilir.

Jartiyer nasıl kullanılır

Jartiyer, iç çamaşırında zarafet isteyen kendine güvenen kadınların en sevdiği şeylerden biridir. Jartiyerlere alışmış kadınlar artık çorap giymek istediklerinde jartiyer kullanmayı tercih ediyorlar. Jartiyerin rahatlığına alışmış olan kadınlar artık yalnız çorap giymek istemiyorlar. Şeritler olarak adlandırılan parçalar, çorapların güvenli bir şekilde sabitlenmesini sağlar. Ve dört şerit, iki ön ve iki arka.

Jartiyerler, iç çamaşırlarındaki zarafetlerini hem görsel olarak hem de giyilebilirlik açısından feda etmek istemeyen kadınların sevdiği modellerden biridir.

jartiyer takım


Özellikle jartiyer seçerken kadınların dikkat etmesi gereken nokta, şekil türlerine uygun bir model seçmektir. Eğer tam bir kadınsanız, daha geniş ve kemikli modeller seçmelisiniz. Ancak kilo probleminiz yoksa, iyi bir fiziğiniz varsa, ihtiyacınız olan jartiyer modellerini kolayca kullanabilirsiniz.

Jartiyer nasıl giyilir

Jartiyerler kadınlar tarafından günlük yaşamda sıklıkla kullanılmaz. Genellikle özel günler, düğünler ve davetler için gece elbiselerinin altında giyilir. Bugün, jartiyer satın almakta tereddüt eden ve giyerken farklı bir görüntüye sahip olmaktan çekinen birçok kadın var. Ama kimse kimin neyi giydiğini, hangi modelleri sevdiklerini kimse ilgilendirmiyor, değil mi? Ne yazık ki, hala insanları kıyafet seçimine göre yargılayanlar var…

Her şeyden önce, jartiyer adı verilen bir parçanın iç çamaşırıyla birlikte satıldığını bilmeniz gerekir. Jartiyer adı verilen kısım aslında ince çorapların kaymasını önlemek için kullanılan bir kravattır. Çorap, külot ve jartiyer için çorap satın aldığınızda, bu ürünleri zaten sahip olduğunuz iç çamaşırlarla tamamlayabilirsiniz.

Jartiyer modelleri nedir?

Jartiyer türlerine baktığımızda, farklı modellerin jartiyerlerine rastlıyoruz. Üç jartiyer modeli, kullanım şekline göre öne çıkmaktadır. Bu modeller:

- Yüksek bel

- Düşük bel

- Bele kadar modeller

Kadınların şekil türlerine uygun bir model seçmeleri avantajlı olacaktır. Zayıf yapılı ve daha uzun gövdeli kadınlar, düşük bel ve bel uzunluğuna sahip modelleri tercih edebilirler. Kilo problemleri olan kadınlar kemikli ve geniş jartiyerlere sahip modeller seçmelidir.

Ayrıca büstiyer şeklinde jartiyer modelleri de vardır. Dantel, saten ve pamuktan yapılmış modelleri de seçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tunik

Farklı Tunik Modelleri